Tuntud hambaarst paneb restorani kannatuse proovile

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Piparmündi peakokk Vladimir Upeniek ja hambaarst Kalmer Lepik on vahetanud rollid.
Piparmündi peakokk Vladimir Upeniek ja hambaarst Kalmer Lepik on vahetanud rollid. Foto: Erakogu

Veerandsada aastat Pärnus omanimelist hambaravipraksist pidanud Kalmer Lepik teeb arstitööga lõpparve ja suundub restoranikööki süüa tegema.

Seda küll vaid üheks õhtuks, sest tohtril pole kavas armastatud ametist jäädavalt loobuda. Lepik on üheõhtukokk Piparmündi restorani üritustesarjas" Külaline köögis".

Sõpradele ja perele on hambatohtri kokkamiskirg üldteada, kuid patsiendid pole ilmselt tuntud hambatohtri kulinaarsete oskustega kursis. Tuleb välja, et söögitegemine on doktorihärrale vägagi konti- ja meeltmööda ajaviide.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles