Selgusid Pärnu tublimad noored matemaatikud

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Matemaatika.
Matemaatika. Foto: Urmas Luik

Läinud reedel toimunud matemaatikaolümpiaadil selgusid Pärnu nobedamad noored arvutajad.

4. klasside arvestuses sai esikoha Ülejõe põhikooli õpilane Mardus Raidlepp (õpetaja Kaisa Kütt). Teiseks tuli Karl-Erik Volberg (õpetajad Helle Õige, Kaja Aadomaa) ja kolmandaks Siim Saarse (õpetajad Helle Õige, Katrin Kurvits) Pärnu Kuninga tänava põhikoolist.

5. klasside õpilastest võitis Julia Ivanova ja teise koha saavutas Ruben Harald Vallau, kes mõlemad õpivad Sütevaka humanitaargümnaasiumis õpetaja Margit Roometi juhendamisel. 3.–4. koht läks seekord jagamisele Sütevaka õppuri Andero Tõniste (õpetaja Margit Roomet) ja Mai kooli noormehe Kaspar Ausi vahel (õpetaja Sirje Õismets).

6. klasside matemaatikuist oli parim Mai kooli õpilane Rihard Pärgma (õpetaja Sirje Õismets) Sütevaka neiu Emma Liisa Lõhmuse (õpetaja Piret Rõigas) ja tema koolikaaslase Maria-Brigitta Kaevandi ees (õpetaja Kaja Orav).

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles