Bowling'u rahvaliigal on uued liidrid

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Bowling.
Bowling. Foto: Andres Haabu / Postimees

Pärnu bowling'u rahvaliiga kevadturniiril kerkis viienda etapi järel A-divisjoni edetabeli juhiks Reldori võistkond ja B-divisjoni liider on Cramo Estonia.

Eliitmängijate võistlusel järgnevad 39 punkti kogunud Reldorile Bowlingufestival 38, Split Happens Perona 37, Perona BC 33, Viljandi BC 32 ja Stegerdon 30 silmaga.

Harrastajate seltskonnas on Cramo Estonia kontol 39 punkti. Neile hingab kuklasse Kiirabi 37 punktiga. Järgnevad Kahu Ehitus, AQ ja Nurme Teed võrdselt 34 ning Automaailm 32 silmaga.

A-divisjonis juhib naiste individuaalset edetabelit Taimi Dreier, teist kohta hoiab Riina Lõhmus ja kolmas on Piret Uibu. Esimese kuue hulka mahuvad veel Marina Parts, Terje Tamm ja Ede Miklas,

Meeste pingereas kuuluvad esikolmikusse Taimar Lank, Silver Uibu ja Tauri Teevahi. Neljandal kohal on Jaanus Jaanimägi, viiendal Ivari Lige ja kuuendal Tiit Valdaru.

B-divisjonis mängivate naiste konkurentsis mahuvad esimese kuue hulka Jane Mets, Doris Tõniste, Piret Liivaste, Jane Tuik ja Mairi Järvemets. Meeste arvestuses juhib rahvaliiga turniiri Tarvo Orav, kellele järgnevad Madis Kraskov, Martin Roos, Andrei Karhu, Andrus Artma ja Mati Juursalu.

Senise viie etapiga on Pärnu rahvaliigas saanud käe valgeks 116 mängijat. Turniiril on jäänud mängida veel kaks etappi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles