Pärnu purjetajad tõid Itaaliast regativõidu

Joel Kukk
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu jahtklubi lipu all purjetav Sugari tiim alustas hooaega regativõiduga Itaalias.
Pärnu jahtklubi lipu all purjetav Sugari tiim alustas hooaega regativõiduga Itaalias. Foto: Nikos Pantis

Pärnu jahtklubi lipu all seilav Sugari meeskond võitis Itaalias Liganos avamerejahtide regatil 43. Due Golfi Memorial Burgato esikoha. Kapten Ott Kikkase võistkond sai viiest võistlussõidust neli esikohta ja tuli korra kolmandaks.

Madalamad poodiumiastmed kuulusid itaallastele: teiseks jäi Alessio Querini tiim jahil Mummi One ja kolmanda auhinna teenis Brenno Dal Ponti meeskond Take Five JR. Kokku võistles Ligano regatil 18 ORC klassi purjekat Itaaliast, Eestist ja Prantsusmaalt.

Kapten Kikkase sõnutsi puhusid kolmel võistluspäeval valdavalt vaiksed, kuid muutuva suunaga tuuled. "Meie eesmärk enne tiitlivõistlusi on testida jahi eri häälestusi ja lihvida meeskonna koostööd," rääkis Kikkas. "Ligano regatil purjetasid Sugari pardal Pärnu jahtklubist peale minu Karl Robert Trink ja Marjaliisa Umb, Saaremaa merispordiseltsi esindasid Siim Ots ja Jaan Akermann ning kolm meest tuli Itaaliast."

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles