Maagilisel päeval abielluja: See oli ekspromptmõte

Teele Talve
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
“See on päev, mis jääb meile meelde kogu eluks,” sõnas Saimon.
“See on päev, mis jääb meile meelde kogu eluks,” sõnas Saimon. Foto: Urmas Luik

Eilsel maagilisel kuupäeval, 07.07.2017 abiellus Pärnu maavalitsuses kümme paari. “Loodame, et see toob õnne,” ütles üks pruutidest naerdes.

Kell 13 pandi maavalitsuses paari noored Kristelle ja Saimon. Saimoni sõnutsi tuli neil Kristellega abielu jutuks juba kaks-kolm aastat tagasi, kuid põhjalikumalt hakati selleks valmistuma aasta eest. “Kuupäeva peale sattusime selles mõttes juhuslikult, et tahtsime päeva suve keskel, mil õues on juba soojem,” selgitas Saimon. Küsimusele, kas maagiline number võib õnne tuua, vastas Saimon: “Number nagu number ikka. Või noh, enne oli see number nagu number ikka, nüüd saab see muidugi teistsuguse tähenduse. Sellest saab meie päev.”

Nelja lapse vanemad Inkeri ja Kainer otsustasid abieluranda sõuda just tänavu, sest paar tähistas sel aastal 15. aastapäeva. “Meie maagiline kuupäev oli 15. aprill, kui meil 15 aastat täitus. Muidugi loodame, et see toob õnne,” ütles Inkeri naerdes. “Mõtlesime, et see on nii ilus number – see, et meil saab 15 aastat –, et teeme vabaabieluga lõpparve ja korraldame pulma enne 16. aastapäeva ära,” põhjendas Inkeri. “Tütar, kes meie abiellumist juba ootas, on väga õnnelik.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles