Pärnu loomade varjupaigas lõpeb liiv

Merilin Cherry
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu loomade varjupaiga administraatori Mari Hagi sõnul on varjupaik pungil kassipoegadest.
Pärnu loomade varjupaiga administraatori Mari Hagi sõnul on varjupaik pungil kassipoegadest. Foto: Gertrud Alatare /PÄRNU POSTIMEE/

Pärnu loomade varjupaik seisab silmitsi raske olukorraga. "Seis on kriitiline ja oleme parajas hädas. Nimelt on meil kassiliiv peaaegu otsas, aga kassidele on liiva iga päev väga vaja. Kasse tuuakse meile juurde praegu päris palju," avaldas varjupaiga administraator Mari Hagi.

Pärnu varjupaik on pungil igas vanuses kassipoegadest. "Nädal tagasi sündisid meil varjupaigaski kassipojad ja tänavalt tuuakse neid pidevalt juurde. Kahjuks on paljud neist nõrgad ja kehva tervise juures, nii et enne kui saame kasse loovutada, tuleb nad terveks ravida," selgitas Hagi.

Peale ravimite kulub varjupaigal raha kassipoegade kvaliteetse toidu peale.

Varjupaiga loomade ülalpidamine on võimalik vaid tänu annetustele, sest omavalitsus tasub üksnes leitud looma esimese 14 varjupaigapäeva eest. Uut kodu saab loomadele aga otsima hakata siis, kui kohustuslik kahenädalane tähtaeg möödas.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles