“Läbuuuuuu!”

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Andres G. Adamson

Pärnus algas suur pidu. Weekend Festival meelitas linna kümneid tuhandeid külalisi nii Eestist kui ka välismaalt. Lõpuks ometi saavad suvepealinna külalised jalad liivaseks teha ja näppu visata. Ja muidugi oma rahakotirauad avada, sest festivalipass, söögid-joogid ja majutus kolme päeva eest pole teps mitte odav lõbu.

Suvepealinna kinnisvaraomanikele toovad festivalipidustused sisse kena kopika. Airbnb keskkonnast leidis veel päev enne üritustki endale majutuse, kuid hullumeelse hinnaga. Nõukaaegne kahetoaline korter Ülejõel maksab 341 eurot öö, kümneruutmeetrine aiamaja ranna rajoonis aga 220 eurot.

Kuna kõik hotellid, motellid, villad, külalistemajad ja Weekendi ametlik telkla on juba ammu broneeritud, ei jää hilistel ärkajatel muud üle, kui võtta kirvehinnaga majutus eraisiku käest või magada pehmel rannaliival.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles