Rannastaadionil purunesid rekordid

Märt Pilme
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Magnus Kirt viskas Pärnu Rannastaadioni rekordi 85.41, kuid võidutulemusest rohkem rõõmu pakkus talle ühtlane seeria.
Magnus Kirt viskas Pärnu Rannastaadioni rekordi 85.41, kuid võidutulemusest rohkem rõõmu pakkus talle ühtlane seeria. Foto: Tairo Lutter / Postimees

Laupäevasel kergejõustikuõhtul sündis viis Pärnu Rannastaadioni rekordit ja säravaima tulemuse eest hoolitses odaviskaja Magnus Kirt, kelle resultaat 85.41 tähistas staadioni tippmarki.

“Rahvas jäi võistlusega rahule, olgugi et pealtvaatajaid oli sutsu vähem kui mullu. Enne neid võistlusi oli viimati selline suurvõistlus Pärnus 1998. aastal,” teadis võistluste peakohtunik Priit Neeme. “Tallinna korraldajatel jätkus kergejõustikuõhtu kohta vaid kiidusõnu ja pealtvaatajadki käisid kätt surumas, et hästi tehtud.”

Peakohtuniku sõnutsi jäid jooksud küll veidi nadiks, välja arvatud naiste 100 meetrit, kuid rahval hoidsid tuju üleval kettaheide ja odavise. “Odaviskel oli tuul täpselt tagant ja kettal vastu, sestap sellised tulemused,” arvas Neeme. “Põhitähelepanu sai odavise, kus nii kõrgetasemelist võistlust pole Pärnus veel nähtud, et kaks meest üle 85 meetri paneks. Tribüünilt on neid 80meetriseid viskeid ikka ilus vaadata.”

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles