Rapala lõpetas ümberkolimise Pärnusse

BNS
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Rapala Eesti ASi tehas Pärnus.
Rapala Eesti ASi tehas Pärnus. Foto: Urmas Luik

Soome kalapüügivarustuse tootja Rapala VMC OYJ Eesti tütarettevõte Rapala Eesti AS on lõpetanud tootmisvahendite kolimise Soomest Pärnusse ja soovib septembri lõpus saavutada optimaalse tootmisvõimsuse.

Rapala Eesti AS juhatuse liikme Jaan Gustavsoni sõnul on praegu tootmisvõimsus tootmishoone ehituse ning tööjõupuuduse tõttu väiksem võimalikust. "Tehnikast tulid meile Soome tehasest Eestisse värvikapid, aga me ei ole oma tootmishoone renoveerimisega veel valmis jõudnud. Töökohti lisandus 20-25. Paarkümmend inimest oleme juba juurde võtnud, mõned kohad on veel täitmata. See protsess on veel käimas, kuna ei ole inimesi, keda võtta," ütles Gustavson BNSile.

"Septembri lõpus, oktoobri alguses peaksime saavutama meile vajamineva tootmisvõimsuse, aga see sõltub ka meie klientidest, " Tema sõnul on klientidepoolne nõudlus ühel päeval 50 000 ühikut, kuid järgmisel nädala jooksul 30 000 ühikut. "Kui nõudlus jääb samale tasemele, siis võime öelda, et oleme saavutanud tootmisvõimsuse. Kui oleks vaja vähe tõsta, siis oleks vaja kõikidesse ametitesse inimesi juurde," sõnas ta.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles