Vargad ajasid Pärnus ühel ööl kahele Hondale küüsi taha

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Sõiduauto Honda. Pildil olev sõiduk ei ole seotud vargusega.
Sõiduauto Honda. Pildil olev sõiduk ei ole seotud vargusega. Foto: Urmas Luik / Pärnu Postimees

Reede öösel üritati Pärnus varastada kaht uuemapoolset Honda sõiduautot. Ühel juhul läks vargus õnneks, teisel juhul jäi kuritöö katki.

Politsei teatel varastati reede öösel Mai tänaval maja eest sõiduauto Honda Civic, mille kadumisega tekkinud kahju on selgitamisel. Samal ööl üritati Kooli tänaval varastada ka sõiduautot Honda CR–V.

Prokuratuuri pressiesindaja Kadri Tammai sõnutsi oli mõlemal juhul tegemist suhteliselt uute sõidukitega, millel vanust vähem kui viis aastat.

Kas Pärnut on tabanud järjekordne Hondade varguselaine nagu eelmisel ja üle-eelmisel aastal, prokuratuuri pressiesindaja täpsemalt ei kommenteerinud. „Nende juhtumitega seoses ei ole veel kedagi kahtlustatavana üle kuulatud ning kriminaalmenetluse käigus selgitatakse välja, kas need juhtumid on omavahel seotud,“ ütles ta.

Mõlema juhtumi uurimiseks on alustatud kriminaalmenetlust. Ühel juhul karistusseadustiku vargust käsitleda paragrahvi alusel ning teisel juhul vargusekatse paragrahvi järgi.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles