Tulemas on kirjanduslik nädalavahetus

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Homme leiab Pärnu Maarja-Magdaleena gildis aset selle sügise teine kirjandusõhtu, kus üles astub rodu kirjanikke-luuletajaid ja muusikuidki.

Pärnut väisab kirjanike ja kirjastajate perekond Petrone. Kui Epp Petrone räägib täna pärastlõunal Sütevaka humanitaargümnaasiumis avatud kohtumisel keskkonnasõbralikest valikutest, siis Justin Petrone tutvustab homme Rahva Raamatus oma uut raamatut “Montreali deemonid”.

Gildi kirjandusõhtu peaesineja on poeet Marko Mägi Tallinnast, oma raamatuid esitlevad Martin Plaser (“Minu teine miljon”) ja (:)kivisildnik (“(:)enne sõda ja kõike seda”, pildil). Proosat ja luulet loevad või laulavad Rändaja, Meelis Sarv, Velly Joonas ja Alari “Papa” Janson Pärnust ja Pärnumaalt, Rüütel, Kristel Mägedi ja Kersti Kobi Viljandist.

Tihemetsa taga Sanga talus elav luuletaja ja kirjastaja Sven Sildnik jätkab rahvaga kohtumisi teisipäeval Allikukivi raamatukogus. Rõhk on uuemal Eesti kirjandusel ja tema kirjastuselt sügishooajal välja antud teostel.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles