Piletimäng: pidutse aastavahetusel Sugari maskiballil!

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ööklubi Sugar.
Ööklubi Sugar. Foto: Allar Tiisler

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste ja -kohtade priipääsmeid.

Pärnu ööklubi Sugar rõõmustab pärnakaid aastavahetusel maagilise maskeraadiga, millel korraldab spetsiaalse show-kavaga möllu tantsutrupp Brilliance ja aasta parimaid hitte seavad DJd Andi Raig ja Sven Arusoo. Peole lisavad kõvasti salapära maskid.

Loosime Sugari aastavahetuse maskeraadile välja 3 x 2 pääset.

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Kas maiade kalender lõppeb ja seetõttu saabuvat maailmalõpp 21.12.12 või 12.12.12?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame neljapäeva, 27. detsembri keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kas Johansonide hiljuti ilmunud plaat kannab pealkirja “Soe” või “Külm”?” õige vastus on “Külm”.

Laupäeval lähevad koos kaaslasega Pärnu kuursaali Johansonide plaadiesitluskontserdile Liis Murro, Merike Raudsepp ja Avo Ojastu.

Internetis toimunud mängus võitis kaks pääset selleks pühapäevaks Tallinna Nokia kontserdimajja “Eesti otsib superstaari” superfinaali Elen Viljak. Kontserdil laulavad superstaari tiitli eest pärnakas Rasmus Rändvee ja Lääne-Virumaalt pärit Elina Born.

Võitjatega võtame ühendust.
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles