Piletimäng: samba-show'le kuursaali!

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
RIO DE JANEIRO KARNEVAL.
RIO DE JANEIRO KARNEVAL. Foto: Internet

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste ja -kohtade priipääsmeid.

Talve kõige külmema kuu esimesel päeval ehk 1. veebruaril kõlavad Pärnu kuursaalis tõeliselt kuumad rütmid ja näeb meelierutavat tantsuetendust, kui kohal on kuum, energiline ja kaasahaarav “Brazil show” Lätist. Kõigil on erakordne võimalus näha oma silmaga ehtsaid Brasiilia Rio sambakarnevali originaalkostüüme.

Sambakaunitaridele assisteerivad Karl Madis ja Margus Martmaa, peole lisab vürtsi õhtujuht Sven Sumberg.

Loosime kuursaali sambapeole välja 3 x 2 pääset.

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Kas tänavune Rio sambakarneval Brasiilias toimub veebruaris või augustis?”

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame kolmapäeva, 30. jaanuari keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise mängu küsimuse “Kas “Eesti otsib superstaari” viienda hooaja võitis Liis Lemsalu või Rasmus Rändvee?” õige vastus on Rasmus Rändvee.

Selleks reedeks võitsid kaks pääset Pärnu klubisse Sugar, kus astuvad lavale Triin Niitoja ja John4, Helen Schneider, Gerdi Rüütel ja Triinu Hunt.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles