Sugar sai uue kuue

PP
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pidu ööklubis Sugar. Foto on illustreeriv.
Pidu ööklubis Sugar. Foto on illustreeriv. Foto: HILLE ROKK/PRNPM/EMF

Rahvaküsitlusel “Kuldne oaas” viimasel kahel aastal Pärnu parimaks ööklubiks valitud ööklubi Sugar on talvepuhkuselt tagasi, et rõõmustada pärnakaid ja suvepealinna külalisi kvaliteetse ööelu ja suurepäraste artistidega.

Klubi programmijuhi Kert Klausi teatel läbis Sugar väikse uuenduskuuri. Nüüdsest viib klubi rõdule trepp otse tantsusaalist. Rõdul ootavad külalisi mugavad diivanid. Uue jumega on mitmed klubi disaini- ja kujunduselemendid. Paari nädala jooksul saab uue väljanägemise paljudelt artistidelt kiitust pälvinud Sugari live-lava ja DJ-pult.

“Et olla endiselt edumeelsed ja trendikad ning pakkuda külalistele pidevalt värsket ja põnevat, on mitmeid uuendusi klubi programmiski,” kinnitas Klaus. “Nii alustab Sugar koostööd kuulsa Ibizal ja üle maailma toimuva pidudesarjaga “Pukka Up”. Esimene pidu on juba veebruari keskel. Korra kuus saab aga nautida DJ Bad J tuntud autoripidu “Bad Jam”, mis toimub Sugaris sootuks teises võtmes, kui seni harjutud.”

Tagasi on kõik senised sariüritused “Hirmo Faktor”, “Ladies First” ja “Sins Of Sugar”. Jätkuvalt võõrustab Sugari lava Eesti tippartiste, nagu Smilers, Tanel Padar & The Sun ja Traffic.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles