Pensionär võitis Port Arturi reisimängu peaauhinna

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
PRN01: REISIKAMPAANIA : PÄRNU, EESTI,  12MAR13-
Port-Arturi reisikampaania võitja Liivi Miilberg
ul/Foto URMAS LUIK PÄRNU POSTIMEES
PRN01: REISIKAMPAANIA : PÄRNU, EESTI, 12MAR13- Port-Arturi reisikampaania võitja Liivi Miilberg ul/Foto URMAS LUIK PÄRNU POSTIMEES Foto: URMAS LUIK/PRNPM/EMF

Pärnus elav pensionär Liivi Miilberg sai täna Port Arturi kaubanduskeskuses pidulikult kätte 1000eurose reisitšeki, mille kaubanduskeskus pani välja kuu aega kestnud reisikampaania peaauhinnaks.

Reisitšeki võitja sõnade järgi oli peaauhinna võitmine suur üllatus, sest ta osales loosimisel vaid kahe kupongiga, mängust võttis aga osa mitukümmend tuhat klienti. „Mul ei ole õnnemängudes eriti vedanud. Kõige suurem võit on olnud kunagi Bingo loto piletiga 70 krooni,“ seletas Miilberg.

Peaauhinna võitja ei osanud öelda, millise reisi vastu ta auhinnatšeki vahetab. „Ma ei ole osanud sellele mõeldagi. Ehk saab reisisihiks Soome või Rootsi. Ei tea ju, kui palju sellised reisid maksavad,“ arvas Miilberg. „Aga Austria on samuti väga ilus koht. Ehkki ma suur telerivaataja ei ole, meeldivad väga maastikud, mida näeb „Kirgede tormis“. Usun, et Austria tasuks vaatamist.“

Miilbergi jutu järgi pole ta juba aastaid reisil käinud. „Olen kodune inimene, mul pole sellist aktiivsust, et reisima minna. Kõik on niivõrd kallis, et raha ei kipu reisimiseks üle jääma,“ tõdes ta, lisades, et viimati sai rohkem reisitud nõukogude ajal.

Port Arturi reisikampaanias osalemiseks tuli 8. veebruarist kuni 10. märtsini sooritada keskuses vähemalt kuus kuueeurost ostu ja koguda nendega kokku kuus templit kampaania loosikupongile.

Selle kuu lõpuni käib Port Arturis hea teeninduse kuu kampaania, mille käigus ostjad saavad poodides ja Facebookis hinnata kauplusi ja osaleda auhindade loosimisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles