Piletimäng: mõura Metsatölliga kuursaalis!

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Metsatöll.
Metsatöll. Foto: Urmas Luik

Pärnu Postimees jagab igal nädalal meelelahutusürituste priipääsmeid.

Tuleval laupäeval, 4. mail annab Pärnu kuursaalis oma esimese Eesti kontserdi pärast järjekordset Euroopa turneed kodumaise folk-metal’i lipulaev Metsatöll. Metsatölli soojendab kodumaine thrash-metal’itrio Wyrm Sub Terra ja DJ-puldis näeb tol õhtul legendaarset Onu Bellat.

Loosime kuursaali Metsatölli kontserdile välja 3 x 2 pääset.

Võitmiseks vastake õigesti järgmisele küsimusele: “Kas Metsatölli 1999. aastal ilmunud esikalbum kandis pealkirja “Äio” või “Terast, mis hangunud me hinge”?

Vastuseid koos vastaja andmetega (telefoninumber, e-posti aadress ja täisnimi) ootame neljapäeva, 2. mai keskpäevaks piletimängu e-posti aadressil melu@parnupostimees.ee või postiaadressil Pärnu Postimees, Rüütli 14, 80010 Pärnu.

Eelmise nädala piletimängus küsisime, kes on teie lemmikosaleja TV3 populaarses tele-show’s “Su nägu kõlab tuttavalt”? Ülipopulaarses piletimängus osales kokku 268 inimest ja Pärnu Postimehe lugejate südamed on võitnud Tanel Padar, kes kogus 38 protsendi vastanute toetuse.

Kaks pääset 5. mail Pärnu kontserdimajast TV3 otse-eetrisse mineva “Su nägu kõlab tuttavalt” finaalsaatesse võitsid Malle Mäesalu ja Eve Kallo.

Võitjatega võtame ühendust.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles