Pärnus toimub uhke moe-show

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Ammende villa.
Ammende villa. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Sel laupäeval, 11. mail esitleb Pärnu Ammende villas moe-show’ga oma kevadsuvist kollektsiooni moedisainer Lilli Jahilo.

Ammende villa müügijuhi Jaanika Rannula teada kavandas Jahilo oma värske kollektsiooni südatalvel, kui ühiskonda räsisid kõikvõimalikud pinged. Nii tekkis disaineril soov panustada klaari ja ausa maailmatunnetuse kujundamisse.

Seega on kollektsiooni vormitud tundlikud ja puhtad värvid, kerged kangad ja rõivaste lakooniline romantilisus. Eelmisel aastal mitme moeajalugu käsitleva näituse külastamine nii Eesti kui Euroopa muuseumides paneb taas õhkama retrostiilis lilleliste kangaste ja naiselikku figuuri rõhutava silueti järele.

“Soovin, et kevad sujuks tujutõstvalt ja kvaliteetselt ning just nendele märksõnadele vastab iga ese selles kollektsioonis,” tutvustas Jahilo oma kollektsiooni. “Hooajale kohaselt ja inimeste eelistusi arvesse võttes on kollektsiooni fookus kleitidel.”

Lilli Jahilo omandas magistrikraadi moedisaini erialal Eesti kunstiakadeemias ja bakalaureusekraadi moe- ja kostüümidisaini erialal Norra Oslo riiklikus kunstide akadeemias.
Moevaatemängule sekundeerivad muusikaga saksofonist Mairo Marjamaa ja klaveril Joel-Rasmus Remmel.

Moe-show’ järel esitleb Ammende villa uut suvemenüüd restorani peakokk Marko Lumera.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles