Linnatuuride aeg pikeneb kuu võrra

Anu Villmann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu linna tutvustavad ekskursioonid on aina populaarsemad, mistõttu pakutakse neid turistidele sel suvel pikemalt kui varem. Foto on illustreeriv.
Pärnu linna tutvustavad ekskursioonid on aina populaarsemad, mistõttu pakutakse neid turistidele sel suvel pikemalt kui varem. Foto on illustreeriv. Foto: Urmas Luik

Pärnut tutvustavad linnaekskursioonid toimuvad sel aastal varasemast pikemalt ehk mai keskpaigast septembri keskpaigani.

“Oleme kaks aastat teinud linnaekskursioone 1. juunist 31. augustini, ent turismi kõrghooaeg on pikenenud ja laiendame linnatuuride perioodi, pakkudes ekskursioone 15. maist 15. septembrini,” rääkis Sihtasutuse Pärnumaa Turism juhataja Kaire Ilus.

Ilusa sõnade kohaselt on sihtasutus ning kohalikud linna ja maa turismiettevõtjad viimase kolme aasta jooksul teinud tööd selle nimel, et kuurortlinna kõrghooaeg kestaks pikemalt.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles