Kalev Vilgats: Bürokraatia uputab, ükskõiksus tapab

Kalev Vilgats
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kalev Vilgats.
Kalev Vilgats. Foto: Urmas Luik

Alljärgnevale mureloole on aastatega kasvanud habe, millesse võib takerduda. 10. augustil 2011 pöördus Lubja tänav 11 kinnistu omanik linnavalitsuse ja Pärnu Vesi ASi poole suure murega, sest tema krundile tegi liiga vesi, millel pole äravoolu.

Appikarjes selgitati, et väikese kraavi – mis asub Lubja ja Linda tänavat ühendava pinnastee ääres – veel ei ole kuhugi minna. 2006. aastal suunati Linda tänava sademevesi sellessesamasse kraavi. Kunagi voolas vesi Lubja tänava alt läbi Kitse tänava kraavi. 2011. aastaks polnud enam kraavi ja küsitav oli, kas truupki Lubja tänaval pärast torustiku ehitust 2010. aastal veel olemas oli.

Torustike ehitamise ajal kanalisatsioon ei toiminud ja vesi voolas endiselt Lubja 11 krundile. Kusjuures juba 2006. aastal olevat kirjutaja sõnutsi oldud teadlikud, et kraavist vee äravoolu ei ole.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles