Port Artur 2 avaneb parklata

Riina Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Fassaadil on 20 ruutmeetrine LCD-ekraan, kus päeval jooksevad reklaamid ja õhtuti-öösiti meelelahutuslikud klipid.
Fassaadil on 20 ruutmeetrine LCD-ekraan, kus päeval jooksevad reklaamid ja õhtuti-öösiti meelelahutuslikud klipid. Foto: Urmas Luik

Reedel avab uksed kolm korda paisunud kaubakeskus Port Artur 2, mis pikaks nädalavahetuseks toob Pärnu südalinna ilmselt kümneid tuhandeid uudistajaid. Senine Port Artur 2 külastatavuse rekord on 21 000 inimest päevas.


Kõik, kel plaanis uut kaubanduskeskust vaatama tulla, võtku aegsasti teadmiseks, et auto tasub targu kaugemale jätta. Nimelt ei saa avamispäevaks valmis kaubakeskuse kaks parklat.

Port Artur 2 ja Laia tänava vahelise parkla kohal käivad veel torutööd, selgitas Port Arturi juhataja Romek Kosenkranius. Parkla valmib tema andmeil juuni esimeses pooles.

Suure parkla ehitab Port Artur üle Laia tänava, kus selle tarbeks on juba vanad hooned lammutatud ja vaade jõele avanenud. See parkla valmib tuleva nädala jooksul ja nii tuleb kahes parklas kokku kohti 450 autole.

Teatavasti pole veel valminud Port Arturitega sama väljaku ääres asuva Pärnu Keskuse parkimismaja, mille valmimistähtaeg oli 31. mai. Et aga maja seisab siiani kiletatud akendega, tuleb teema Pärnu abilinnapea Simmo Saare sõnutsi arutusele järgmisel nädalal linnavalitsuse liikmete ja osakondade juhatajate nõupidamisel.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles