Kommentaar: Positiivne president

Kaupo Meiel
, arvamustoimetuse juht
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kaupo Meiel.
Kaupo Meiel. Foto: PP

Eesti Vabariigi president Toomas Hendrik Ilves väisas sundimatus olekus, mulgi kuub õlgadel, hõlmad lahti, kikilips koju jäetud ja plasttops tumeda õllega käes, Ikla piiripunktist kõigest kümne kilomeetri kaugusel asuvas Salacgrivas ehk maakeeli Salatsis toimunud rokifestivali „Positivus“.

Fotod Eesti riigipeast, kes oma teadmisi tänapäeva kvaliteetsest rokkmuusikast sugugi vaka all ei hoia, ilmusid eesti ajakirjanduses ja kõmu-kumu-elu internetilehtedel, rääkimata „Positivuse“ ametlikust häälekandjast, mille kaanestaariks Ilves täiesti loogilisel moel sai.

ETV-le ütles Ilves, et külastas Baltimaade suurimat muusikafestivali esimest korda ja tahtis lihtsalt bände kuulata, kuid eriti briti pundile Palma Violets kaasa elada. “President leidis, et eestlastel on põhjust „Positivuse“ festivali pärast lätlaste peale kade olla, ning avaldas arvamust, et selline muusikapidu võiks Eestiski olla,” vahendas Virumaa Teataja.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles