Motomehed tõid kulda, hõbedat ja pronksi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tõnu Kallast.
Tõnu Kallast. Foto: Urmas Luik

Lätis Vidrizise enduroga lõppenud Balti meistrivõistlustel võitsid eestlased viis kulda, Pärnumaa sportlased kaks esimest, ühe teise ja ühe kolmanda koha.

Eliitsõitjate E1 klassis pidi Paikuse klubi eestvedaja Toivo Nikopensius tunnistama viie etapi kokkuvõttes vaid noore lätlase Edgars Šilinsi paremust ja kolmandaks tuli lõunanaaber Martins Vinters. E2 arvestuses tegi puhta töö Martin Leok Sõmerpalu klubist, talle järgnesid Toomas Triisa (Redmoto Honda RT) ja paljukordne Läti meister Janis Vinters.

Kõige võimsamate tsiklite E3 klassis oli parim Paikuse klubi tulevikulootus Tõnu Kallast, hõbeda sai lõunanaaber Sandris Klavinš ja pronksi vääriliselt kihutas Riho Kollist (Sõmerpalu MK). Seenioride seltskonna parim oli pärnakas Egon Üpraus (Stingray Extreme), meie mehele järgnesid Danielius Žostauras Leedust ja Einars Vinters Lätist.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles