Kodaline, „In a Perfect World”

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Kodaline’i nime kandva Iiri kvartetiga on enam tuttavad need, kes Briti saarte muusikal rohkem silma peal hoiavad. Südant verepisaraid nutma panevate noormeeste sulest pärineb debüütalbum „In a Perfect World“, mis suvistel festivalilavadel ettemängimistel fännitüdrukud erutusest värisema ajab.

Kodaline sattus muusikamaailma tähelepanu orbiiti eelmisel aastal, kui nende debüütsingel „All I Want“ Briti raadioeetris noore alustava bändi kohta erakordselt palju tähelepanu teenis. Sihtgrupiks peamiselt XX-kromosoomidega inimloomad, jõudsid Kodaline’i poisid poole aastaga tundmatust pundist festivalilavadel tuuritavaks rahvamagnetiks.

„In a Perfect World“ on debüütalbumi kohta võrdlemisi korralik saavutus. Et iiri alternatiivrokkarite plaati just kõige avangardlikumaks nimetada ei saa, on selge neile, kes noormeeste esimesi singleid raadiosagedusel tabanud. „In a Perfect World“ tuleks kuulamisele võtta ainult eeldusel, et ootused liiga kõrged ei ole. Taustamuusikaks või meeleoluplaadiks kärab album küll.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles