Vaprus kerkis kolmandaks

Eno-Gerrit Link
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Vaprus teenis võidupunkte.
Vaprus teenis võidupunkte. Foto: ANTS LIIGUS/PRNPM/EMF

Pärnu Vapruse jalgpallimeeskond oli Eesti esiliigameistrivõistlustel 3:2 parem Kiviõli Tamme Autost ja tõusis võiduga turniiritabelis kolmandale kohale.


Pärnakad haarasid juhtohjad enda kätte mängu alguses, kui 10. minutil oli täpne Martin Partsioja.



Pärast palli mängupanemist said selle pärnakad kohe oma valdusesse ja toimetasid jälle Partsiojale, kes sama minuti sees teist korda skooris.



Neli minutit hiljem lubasid pärnakad oma värava lähedal liiga vabalt tegutseda Viktor Sergejevil, kes vähendas Kiviõli meeskonna kaotusseisu minimaalseks.



Poolaja lõpuminuteil suurendasid pärnakad eduseisu taas turvaliseks. Seekord sai värava kirja Ivan Velikopolje.



Teisel poolajal oli üritavam pool Kiviõli meeskond, kes Tõnis Starkopfi väravast 72. minutil taas Vaprusele ohtlikult lähedale tuli, ent enamaks kumbki meeskond suuteline polnud.



Et Valga Warrior eile viiki mängis, tõusis Vaprus turniiritabelis taas kolmandale kohale FC Levadia II ja Kohtla-Järve Lootuse järel.



Sel nädalavahetusel on esiliigas mängupaus. Sellest hoolimata on võimalik Pärnus jälgida tuliseid jalgpallilahinguid, sest toimub iga-aastane noorte jalgpalliturniir Pärnu Summer Cup.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles