Paikuse sõprusvaldade stipendium jagunes pooleks

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Peeter Kümmel / Sakala

Soome sõprusvaldade stipendiumi otsustas Paikuse valla stipendiumikomisjon anda kahele tublile tudengile, Siret Põldurile ja Airi Holmile, mõlemad saavad 5000 krooni.



Siret Põldur on Tartu ülikooli kehakultuuri teaduskonna füsioteraapia eriala magistrant, stipendium toetab tema õpinguid ja praktikat Helsingis Metropolia rakenduskõrgkoolis.



Airi Holm on sama kõrgkooli haridusteaduskonna klassi- ja inglise keele õpetaja eriala tudeng, stipendium on vajalik õpinguteks Jyväskylä ülikoolis. Mõlemad stipendiaadid õpivad Soomes Erasmus-programmi kaudu.



Paikuse kahe sõprusvalla, Mietoineni ja Mynämäki stipendium asutati sihtkapitalina omavalitsuste suhete 10. aastapäeval. Taotleda saavad õppetoetust õpilased ja üliõpilased, kelle elukoht on taotluse esitamise ajaks vähemalt 12 kuud olnud Paikuse vallas. Sõprusvaldade stipendiumi andis Paikuse vald üle kolmandat aastat.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles