Töötukassa kolib südalinna

Riina Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Töötukassa Pärnumaa osakond asub Pärnus Hommiku 1 hoones.
Töötukassa Pärnumaa osakond asub Pärnus Hommiku 1 hoones. Foto: Henn Soodla

Ruumikitsikuses virelev töötukassa Pärnumaa osakond töötab viimast nädalat Ringi 12 majas, reedel pärast tööpäeva lõppu algab kolimine ja esmaspäevast oodatakse kliente Hommiku 1.


Maaliinide bussijaamast üle tee ja Port Artur 1 kõrval asuva maja kolmandal korrusel on töötukassa päralt 340 ruutmeetrit, mis on senisega võrreldes kolmandiku jagu enam. Remont on ruumides tehtud, eritellimisel valminud klienditeenindussaali mööbel paigas ja nüüd veetakse sidekaableid.



“Eriti mugav on uues kohas klientidel, kes ei pea ametnikke mööda ruume taga otsima. Kõik vajalik asub ühes kohas, mitte üksikutes tubades peidus,” iseloomustas töötukassa Pärnumaa osakonna juhataja Gerli Mets. “Kliendid võivad oodates diivanil puhata või rõdule minna.”



Pisiasi pole seegi, et kui senistes ruumides puudus klientide tarbeks tualettruum, on edaspidi seegi mure lahendatud.



Lähiajal on plaanis ehitada lift ja kaldteed, et ka puuetega inimesed pääseksid probleemideta töötukassa ruumidesse. “Seni tuleb meil nendega eraldi kokku leppida, kus kohtuda saab,” lisas Mets. “Mitte keegi ei jää meil teenindamata sellepärast, et ta ei jõua kolmandale korrusele tulla.”



Vastuvõtuajad jäävad endiseks, samuti võib helistada senistel numbritel. Telefoninumbrid küll muutuvad lähiajal, kuid esialgu suunatakse kõik kõned automaatselt edasi.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles