Loodusmaja ootab õpetajaid infotundi

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu loodusmaja.
Pärnu loodusmaja. Foto: Internet

Pärnu loodusmajas toimuvad homme ja ülehomme, 8. ja 9. oktoobril infotunnid lasteaedade ja algklasside õpetajatele. Tutvustatakse ja jagatakse keskkonnainvesteeringute keskuse (KIK) projekti "Õuesõppe koolituse programm Pärnu loodusmajas" raames valminud brošüüre.


Lastele mõeldud trükised õpetavad looduses käitumist, sisaldavad nuputamisülesandeid ja aitavad ette valmistada õuesõppe tunde. Samuti tutvustatakse KIKi projekti "Jänku Jussiga matkarajal". Kaheksaosalise Jänku-Jussi õpetlike multifilmide seeria stsenaariumi kirjutamisel osalesid Pärnu loodusmaja õpetajad, tootjaks www.lastekas.ee portaali haldav Lasteveeb OÜ.



Projektiga soovib loodusmaja praktikas rakendada uudset interaktiivset loodusõppe meetodit, mille sihtrühm on koolieelikud ja algklasside õpilased. Iga multifilmi kohta on saadaval värvimisraamat, mida on võimalik Pärnu loodusmaja kodulehelt alla laadida ja printida.



Infotund lasteaedade õpetajatele on homme 13-14, algklasside õpetajatele ülehomme 14-15 loodusmaja saalis Kooli 11. Lisateavet saab telefonil 443 6905, 5566 7906 või meilil merle.loodusmaja@ gmail.com. (PP)

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles