Lavassaarest tuleb buss varem

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lavassaare liinil teenindab transpordiettevõte AS Mulgi Reisid.
Lavassaare liinil teenindab transpordiettevõte AS Mulgi Reisid. Foto: Urmas Luik

Varahommikul maalt Pärnu jõudes linnabussile ümber istuda soovijate tarvis hakkab Lavassaarest buss väljuma viis minutit senisest varem, teavitas liini teenindava AS Mulgi Reiside Pärnu regiooni juhataja Margus Maiste.


Varasema väljumise teema liinil number 44 tõstatati Audru ja Lavassaare vallajuhtide, maavalitsuse transpordinõuniku ja liini teenindajate ning kasutajate ühisarutelul. Seejärel tehtigi otsus, et seni kell 6.45 väljuv buss hakkab esmaspäevast, 2. novembrist Lavassaarest linna poole sõitma kell 6.40.



"Vajadus väljuda viis minutit varem leidis kinnitust Mulgi Reiside korraldatud bussijuhtide infopäeval, kus kõnealust liini teenindav juht väitis, et inimesed soovivad kiiremat sõitu, et nad linnas teisest bussist maha ei jääks," selgitas Maiste.



Liini number 44-1 Lavassaarest kell 6.40 väljuv buss teeb esmaspäevast põike Lihula maanteelt Eluteele Meremetsa ja Elise tee peatustesse. Nimetatud reis ei läbi enam Papsaare ja Ringraja peatusi, sealsed sõitjad saavad hommikul Pärnusse kell 7 vaid Liu-Pärnu liini 43-4 bussiga.



Samast kuupäevast, 2. novembrist hakkab Pärnu-Tori liini number 49 buss peatuma Tammistes Hooldekodu peatuses. (PP)

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles