“Tore üllatus, ei jõudnud hommikul süüa,” ütles üks tudengineiu, kes eile hommikul ampsas pirukat laualt, mille väärikate ülikooli õppurid eakate päeva puhul nooremale põlvkonnale katsid.
Tellijale
Väärikad avasid oma sahvri tudengitele
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tartu ülikooli Pärnu kolledži fuajees jätkus melu, kuni väärikate sahver (loe: laud) tühi. Heatahtlikud ja hakkajad päevakangelased jälgisid, kuidas nende valmistatud suupisted kandikutelt kahanesid ja mõnelgi moosimeistril oli vaja seletada, mis ühte või teise maitsmiseks ja saia peale määrimiseks avatud purki on kokku keedetud.