Superkrossihooaeg algab Taali rajal

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Talvine võidusõit.
Talvine võidusõit.

Sõiduautode Erki Spordi superkrossi karikasarja esimesel etapil kihutavad pühapäeval Taali krossirajal noored A- ja B-klassis, 2WD kuni 2000 ccm ja tagasillaveoga autod, vabaklass, rahvakrossi sarjas sõitjad ja külgvankriga mootorrattad.


Kella 8-10 on võistlejate registreerimine, seejärel avatakse rada tutvumiseks ja kell 11.15 algavad ajasõidud.



Superkrossi peakorraldaja Eiki Eriste ütles, et sel aastal tuleb karikavõistlustel kümme etappi. “Peale traditsioonilise iga võistlusklassi suure superkrossi karika, mille väljaandmisel arvestatakse kogu hooaja tulemusi, antakse välja ka jäära- ja-, krossi- ja ringrajasõidu karikad,” rääkis Eriste.



“Tehnilistes tingimustes on sisuliste muudatuste tegemisest hoidutud, et säästa võistlejaid lisakulutuste tegemisest. Mõnevõrra on reeglid muutunud vabamaks, et erinevate sarjade autodega oleks võimalik superkrossi võistlustel kaasa lüüa. Masinaklassides toimub üks muudatus – senine 2WD esiveoliste klass asendatakse 2WD klassiga, mis on avatud nii esi- kui tagaveolistele autodele,” lisas Eriste.



Taali krossi pealtvaataja pilet maksab 80 krooni ja võistluspaigal pakuvad välikohvikud sooja toitu.



Talvise karikasarja järgmised osavõistlused peaksid olema jäärajasõidud 14. veebruaril Viljandis ja 28. veebruaril Pärnu lahel Valgerannas.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles