Uulu uuenenud võimla ootab huvilisi

Anu Jürisson
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Urmas Luik

Uulu kultuuri- ja spordikeskuses avati pühapäeval võrkpalliturniiriga võimla Kanada vahtrast põrand, mis peaks piirkonda tagasi meelitama pallimänguhuvilised.


Tahkuranna võrkpalliturniiril osalesid Tahkuranna, Surju ning Pärnu maavalitsuse võistkond, võitis koduvald. Silmailu pakkusid iluvõimlejad võimlemisklubist Githa, oma valla väikesed diskotüdrukud ning oma oskusi näitasid veidi suuremad kohalikud hip-hopitantsijad, kes hiljuti lunastasid pääsu aprillis toimuvale üle-euroopalisele tantsuturniirile Tallinnas.



Vallavanem Karel Tölp lausus, et üks tema eesmärke Tahkuranda tööle asudes on nüüd teoks saanud. Ta nentis, et Tahkuranna vald tõi koju võidu üleriigilistelt valdade talimängudelt suusatamises ja see on suur saavutus, paraku oli see ainus ala, milles vald oli esindatud. Tölp avaldas lootust, et võimlas hakkab käima palju inimesi ja vähe kasutatud linnalähedane spordikeskus suudab olla tänu põrandale senisest konkurentsivõimelisem.



Linoleumiga kaetud betooni asemel katab võimla põrandat nüüd Kanada vaher ning OÜ Stigmari ehitatud põrand on samasugune kui Pärnu spordihallis. Ühtlasi laiendati korvpalliplatsi lähemaks standardmõõtmetele.



Aastaid on linoleumiga kaetud betoonil kehalise kasvatuse tundides põrunud kohaliku Uulu põhikooli õpilaste liigesed. Täiskasvanud on samal põhjusel eelistanud treenida Tahkuranna algkoolis või kaugemal. Uulu spordisaali kasutati pigem võimlemiseks, tantsutrenniks ja saalihokimängudeks.



Uulu kultuuri- ja spordikeskuse juhataja Anu Nõmm lausus, et lapsed on juba uut põrandat kiitnud ning võrkpallitrenni kõrval on kavas taaselustada laste korvpallitrenn.



Tahkuranna võrkpalliturniiri korraldaja Andres Ilves sõnas, et tõenäoliselt kolibki turniir Tahkuranna algkoolist Uulu spordikeskusesse. “Oleme aru saanud, et maalgi on vaja normaalseid sportimistingimusi,” tunnustas Ilves tehtut.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles