Pärnu linn ei toeta tulumaksuseaduse muutmist

Teet Roosaar
, uudistetoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Toomas Huik

Pärnu linnavalitsus ei toeta Keskerakonna ettepanekut, et linnavolikogu pöörduks vabariigi valitsuse poole sooviga suurendada omavalitsustele jäävat füüsilise isiku tulumaksu osa.


Pärnu linnavolikogu keskfraktsiooni esimees Mart Viisitamm esitas volikogule eelnõu teha valitsusele ettepanek suurendada füüsilise isiku tulumaksu omavalitsustele jäävat osa 11,4 protsendilt 11,93 protsendile. Selline oli omavalitsuste osa enne eelmisel suvel tehtud muudatust.



“Keskerakonna ettepanek on koostatud eksitavalt ja demogoogiliselt,” ütles Isamaa ja Res Publica Liitu (IRL) kuuluv Annely Akkermann. “Loomulikult võiks kohalike omavalitsuste osa olla suurem, kuid nende tulubaasi tõstmisega tegelevad omavalitsusliidud.”



Pärnus on võimul Toomas Kivimägi valimisliidu, Reformierakonna, IRLi ja sotside esindajatest koosnev koalitsioon, Keskerakond on ainsana opositsioonis.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles