Pärnus laekus tulumaksu prognoositult

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pilt on illustratiivne.
Pilt on illustratiivne. Foto: Tiina Kõrtsini / Õhtuleht

Märtsikuus laekus Pärnu linnakassasse füüsilise isiku tulumaksu 20,3 miljonit krooni, aasta kolme kuu kokkuvõttes on Pärnu linna kontole kantud neljandik käesolevaks aastaks prognoositud tulumaksust.


Pärnu linnavalitsuse rahandusosakonna ülevaate kohaselt moodustab märtsis laekunud 20,3 miljonit krooni 7,9 protsenti 2010. aasta eelarve prognoosist.



Esimese kolme kuu tulumaksu laekumine kokku oli 64,6 miljonit krooni ehk 25,1 protsenti aasta prognoosist. „Kolme kuu tulumaksu prognoos kokkuvõttes oli ootuspärane,” märkis Pärnu linnavalitsuse pressiesindaja Maria Murakas-Ollo rahandusosakonna ülevaatele tuginedes.



Kolme kuu võrdluses on tulumaksu kantud Pärnu linna arvele enim jaanuaris ehk 24,8 miljonit krooni, veebruaris oli see summa vaid 19,5 miljonit.



Aasta esimese kuu suuremat laekumist on Pärnu linnavalitsuse rahandusosakonna eelarve peaspetsialist Aili Saarts põhjendanud linna poolt novembri ja detsembri maksuvõlgade tasumsega jaanuaris.



Järgnevate kuude võimalikku tulumaksu laekumist linnavalitsus ennustada ei soovinud.



2009. aasta esimese kolme kuuga laekus Pärnus tulumaksu 77,5 miljonit krooni. Aastatagusega võrreldes on tulumaksu laekumine Pärnus vähenenud ligikaudu 17 protsenti.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles