Kuninga kooli konverents keskendub virtuaalmaailmale

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Kuninga tänava põhikool.
Pärnu Kuninga tänava põhikool. Foto: Henn Soodla

Pärnu Kuninga tänava põhikool korraldab kolmandat aastat järjest hariduskonverentsi, mille peateema on tänavu “Põhikool ja virtuaalmaailm”.


Laupäeval, 10. aprillil Kuninga tänava koolis toimuva konverentsi moderaator on nagu varasematelgi aastatel haridus- ja teadusministeeriumi koolikorralduse osakonna kuraator Ene-Mall Vernik-Tuubel, kelle avasõnade järel käsitleb kasvatusteadlane ja muusikasemiootik Airi Liimets teemat  kasvatusteoreetilisest vaatenurgast.



Põhikooli lõpetaja pädevusest võrguühiskonnas räägib Mart Laanpere Tallinna ülikooli informaatika instituudist, tema kolleeg Priit Tammets demonstreerib, kuidas tehnoloogia kaasabil teistmoodi õppida.



Tunniajase lõuna ajal võivad osalejad jälgida posterettekandeid digitiigritest, Tallinna ja Tartu ülikooli uuringutest, robootikast, Tiigihüppe Sihtasutuse projektidest Pärnus, nagu “AnimaTiiger”, “TikiTiiger”, “TeadusTiiger”, “TehnoTiiger” jt.



Pärastlõunast paneeldiskussiooni veavad Raeküla gümnaasiumu direktor Liilia Oberg, Mainori kõrgkooli õppejõud ja Pärnumaa kutsehariduskeskuse arvutiõpetaja Varje Tipp, Koidula gümnaasiumi informaatikaõpetaja Urmas Palmaru ja Stockholmi Eesti kooli direktor Jaan Seim.



Pärnu Kuninga tänava põhikool korraldas möödunud aastal konverentsi "Väärtuskasvatus põhikoolis", tunamullune teema oli "Põhiharidus - kindel põhi".

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles