Lux Express hakkab opereerima Täistunniekspressi bussiliine

Andris Tammela
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Tänavu augustis esitles SEBE oma uusi, äsja Hispaaniast ostetud Täistunniekspressi busse Pärnus korraliku show’ga, nüüd kolivad samad bussid teise firma alla.
Tänavu augustis esitles SEBE oma uusi, äsja Hispaaniast ostetud Täistunniekspressi busse Pärnus korraliku show’ga, nüüd kolivad samad bussid teise firma alla. Foto: Urmas Luik

Kolmapäevast hakkab Mootor Gruppi kuuluv bussiettevõte Lux Express opereerima seni teise sama grupi SEBE kaubamärgi all tegutsenud Eesti-siseseid Täistunniekspressi bussiliine, pakkudes sõitjatele täiendavaid väljumisi, lisasoodustusi ja allahindlusi.

“Sõitjatele on olulisim muudatus Täistunniekspresside liitumine meie püsikliendiprogrammi ja rahvusvahelise liinivõrguga,” lausus Lux Express Grupi juhatuse esimees Hannes Saarpuu. “Lisanduvad väljumised Narva ja Pärnu suunal, samuti avanevad lisasoodustused ja võimalused piletiostul.”

Tallinna ja Pärnu suunal tõuseb Täistunniekspressi väljumiste arv praeguselt neljalt kuuele, piletihind jääb samaks ja kaubamärgi vahetusega kaasnevad lisasoodustused.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles