Mõni koer ootab aastaid oma kodu

Riina Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Võõraid sõbralikult uudistama tulev ilusa koheva karvaga Jürka (2007. aastal sündinud) sattus varjupaika peremehe surma järel. Talle meeldib väga palli mängida ja joosta, koer on isegi rahvajooksul ühe varjupaiga vabatahtlikuga osalenud.
Võõraid sõbralikult uudistama tulev ilusa koheva karvaga Jürka (2007. aastal sündinud) sattus varjupaika peremehe surma järel. Talle meeldib väga palli mängida ja joosta, koer on isegi rahvajooksul ühe varjupaiga vabatahtlikuga osalenud. Foto: Urmas Luik

Pärnu koduta loomade varjupaigas ootab praegu uut peremeest paarkümmend koera, mõnel neist on lootus õige pea uus kodu leida, teised ootavad aasta või kauemgi inimest, kelle südamesse pugeda.

Õige mitu koera on varjupaigas olnud juba aasta või paar, kuid töötajad ei kaota nende suhtes lootust, sest uue kodu on leidnud isegi neli aastat varjupaigas elanud koerad, rääkis varjupaiga juhataja Anni Kaiste.

Iga koeravõtu sooviga inimene, lihtsalt uudistaja või koertega jalutada tahtja võib külastusajal Raba tänaval asuvasse varjupaika tulla.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles