Vabakooli vabamõtlejad pidasid talguid

Veste Roosaar
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Pärnu väike vabakool

SKA politsei- ja piirivalvekolledži Paikuse kooli politseikadetid korraldasid eile Pärnu väikeses vabakoolis mõttetalgud.
 

Õigusrikkumiste ennetamisega seotud projektis “Ole tark ja teavita ehk sõnum sinu vanemale” osales 25 õpilast ja 4 õpetajat, mõttetööd juhtisid politseikadetid Riivo Reilson ja Rando Alu.

Noortele pakkus mõtteainet SA Pärnu Haigla kiirabibrigaadi juhtivmeedik Erika Ševtšenko, kes pidas meeldejääva loengu tubaka, alkoholi ja narkootikumide kasutamisest ja kahjulikkusest.

Reilsoni sõnul valmisid loengule järgnenud mõttetalgutel südamevalu tekitavad ja süümepiinu kajastavad sõnumid tervisele kahjulikest ainetest. “Nende seast valitakse välja sobivad mõtteterad ja need lisatakse politsei- ja piirivalveameti koduleheküljele lastenurgas valmivasse e-kaardi saatmise süsteemi,” lubas ta.

“Noored tõdesid, et kui selline süsteem tööle hakkab, nad kindlasti kasutavad seda, ütles Alu. “Nii mõnigi noor väljendas nördimust, kus me varem sellega olime.”
 

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles