Beyoncé, „Beyoncé”

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Kui mingil suvalisel ajahetkel korraldada üks suur, kogu planeeti Maa hõlmav megaküsitlus selle kohta, milline naisstaar inimestel esimesena meelde tuleb, ei oleks kõige enam levinud vastus tõenäoliselt mitte Lady GaGa ega Miley Cyrus, vaid justnimelt „kuninganna Bey” isiklikult.

Viieteistkümne muusikas tegutsetud aasta lõpus suudab lauljanna endiselt üllatada, keerates sotsiaalmeediakanalid umbe ja pöörates muusikamaailma pahupidi oma värske stuudioalbumi ilmumisega, mille valmistamisest ei olnud välismaailmal enne plaadi müügile jõudmist aimugi.

Vähe sellest, et Beyoncé’i järjekorras viienda stuudioalbumi tarbeks suudeti lood kirjutada, lindistada ja produtseerida täieliku saladuskatte all, väljastati uus plaat kui visuaalalbum. See tähendab, et kõigile lauludele on jõutud filmida muusikavideo, seejuures on need üsna korralikud videod.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles