Väikese laululinnu võitja esitas saksa lastelaulu “Marjulised”

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Kauneima metsalaulu konkursi peaauhinna, väikese laululinnu pälvis Lelde Jalakase laulustuudio õpilane Renata Talts, kes esitas Saksa lastelaulu “Marjulised”, hoides käevangus vanaema antud korvi.
Kauneima metsalaulu konkursi peaauhinna, väikese laululinnu pälvis Lelde Jalakase laulustuudio õpilane Renata Talts, kes esitas Saksa lastelaulu “Marjulised”, hoides käevangus vanaema antud korvi. Foto: Urmas Luik

Kilingi-Nõmme klubi saali täitsid väikesed lauljad üle Pärnumaa, viietunnise laulmise järel selgusid edukamad solistid, duetid, ansamblid ja žürii teatas peaauhinna, väikese laululinnu väärilise esineja ja tänavuse kauneima metsalaulu.

Kauneim metsalaul 2014 on Jaak Tuksami “Meil on elu keset metsa”, mille esitas Elon Miisna juhendamisel Kilingi-Nõmme neidude ansambel. Nende esitusest vaimustus publik sedavõrd, et kui konkursi korraldustoimkonna esindaja Mari Karon oli eripreemia pälvinu välja kuulutanud, nõudsid kuulajad laulu uuesti esitamist.

Žürii esimees arvab

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles