Katy B, „Little Red“

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Suurbritannia muusikamaastiku keskeakriisi toitev tantsumuusikaskeene saatis eelmise aasta jooksul maailma laiali küllalt suuri nimesid, et deep house’i ja EDMi uut populaarsust omaette trendiks pidada. Varem põhiliselt subkultuurset kapitali hoidnud Katy B astub oma järjekorras teisel albumil „Little Red“ sammukese edasi, et muusikatoppide pirukast tükike skoorida.

Nimed, nagu AlunaGeorge, Disclosure ja Rudimental, ei tohiks enam ühelegi endast lugupidavale diskopepule küsimusi tekitada. Tantsumuusika produtsendid ja DJd on uue ajastu rokkstaarid.

Ehkki Avicii nimi ütleb suuremale osale Eestis regulaarselt klubis käivatest tantsulõvidest ja -lõvitaridest rohkem kui Katy B oma, tuleb tantsumuusikafännidel siinkohal kõrvad kikki tõmmata ja „Little Red“ järgmisse emotsioonide ajel tehtud plaadipoeostude nimekirja lisada.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles