Linn loodab Riia maantee asfaltimistööd lõpetada täna

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Ants Liigus

Pärnu linnavalitsus loodab tänase päeva jooksul lõpetada asfaltimistööd Pärnus Riia maantee remonditaval lõigul, mis pidi valmis saama juba eelmisel nädalal. Teetöödega seoses oli mainitud teelõigul täna suletud ka üks jalakäijate ülekäigurada.

Pärnu linnavalitsuse teede peaspetsialist Jaak Kanniste rääkis Raadio Pärnule, et möödunud kolmapäevaks oli Pärnus Riia maanteel Tammsaare puiestee ja Kastani tänava vahelisel lõigul tee osaliselt üles freesitud. Tööd jäid Kanniste sõnutsi aga eilseni seisma, kuna töödeks vajaminev masin läks katki. Laoturit parandati kogu nädalavahetuse ning eilsest on see taas töökorras.

Kui ilm lubab, saab Kanniste sõnutsi pärastlõunal asfaltimistöödega alustada ning loodetavasti tänase päeva jooksul lõpetada. Hommikul olid freesitud rööpad veel pärast öist vihmasadu vett täis.

Nädala pärast, 15. juunil kukub tähtaeg, mil kõik Pärnu linnas teostatavad teetööd peaksid olema lõpetatud ja plaanitud teelõigud asfadi all.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles