Valgeranda viib liinibuss

Riina Martinson
, toimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu bussijaam.
Pärnu bussijaam. Foto: Urmas Luik

Kuna Audru sild läks suveks remonti ja liinibussid sõidavad Valgeranna kaudu, on soovijail võimalik bussiga sõita otse Valgeranna parkla kõrvale tehtud peatusesse.

Valdavalt sõidavad Valgeranna promenaadi lähedal asuvast ajutisest peatusest läbi Mulgi Reiside bussid, tööpäeviti läbib Valgeranna peatuse ühes suunas veerandsada bussi, nädalavahetusel paarkümmend, ütles Mulgi Reiside Pärnu regiooni juhataja Margus Maiste.

Pärnu maabussijaamast väljub igal tunnil Valgeranna suunas kaks kuni viis liinibussi, mis ühtlasi tagasi linna sõidavad.

Sobiva väljumisaja ja liininumbri leiab veebiaadressilt peatus.ee või helistades Mulgi Reiside infotelefonil 507 4267.

Kuna Audru silla remondi tõttu marsruudi muutus on ajutine, Valgeranna peatust graafikutest ei leia. “Valgerannast sõidavad läbi bussid, mille graafikus oli sees Audru viadukti, Audru kiriku või Audru peatus,” sõnas Maiste. “Valgeranda jõudmise aeg on enam-vähem sama, mis oli Audru viadukti peatusel.”

Valgerannast ümbersõit busside sõidugraafikuid oluliselt ei mõjuta, busside Audrusse jõudmine viibib paar-kolm minutit, kuna sõitma peab vaid kolm lisakilomeetrit. Pilet Pärnust Valgeranda maksab kaheksa krooni.

Kes aga endiselt autoga Valgeranda sõita tahab, jälgigu tähelepanelikult märke, sest bussiliikluse tõttu on Valgeranna tee ääres mõnes kohas üles pandud peatumist keelavad märgid.
 

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles