Pärnumaa spordirahvas koguneb Audrusse

Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Audru keskkooli staadion.
Audru keskkooli staadion. Foto: Ants Liigus

Pärnumaa 49. suvemängude raskuspunkt on täna ja homme Audru keskkoolis. Kell 11 algavad staadionil võistlused kergejõustikus, jalgpallis ja võrkpallis ning juhtkonna mitmevõistluse esimene ala stardib 13.

Homne võistluspäev Audru keskkooli staadionil algab kell 10 petangiga, seejärel on kavas perede mitmevõistlus ja köievedu. Aja peale turnimine Valgeranna seiklusrajal algab kell 10.

"Spordimängud korraldatakse Pärnumaa spordiliidu ja Audru valla koostööna," ütles üks mängude korraldajaid Vahur Mäe. "Programm on koostatud mitmekesiselt, mängude kavas on nii tõsiseid spordialasid ja kui meelelahutuslikke üritusi."

Mäe sõnade kohaselt kestavad kergejõustikuvõistlused kaks päeva ja Audrusse on oodata isegi Eesti koondisse kuuluvaid või sinna pürgivaid sportlasi.

"Mängudel osalevad omavalitsused on jagatud kahte gruppi," selgitas Mäe. "Esimeses grupis konkureerivad võistkondlikult Audru, Halinga, Häädemeeste, Saarde, Vändra vald ja alev, Tori, Paikuse, Sauga, Sindi ja Pärnu. Teise gruppi kuuluvad Tahkuranna, Tootsi, Tõstamaa, Koonga, Are, Surju, Varbla, Kihnu ja Lavassaare vald, firmad ja spordiklubid."

Täpsemalt infot suvemängudest saab Pärnumaa spordiliidu kodulehelt www.psl.ee.

Kommentaarid
Copy
Tagasi üles