Kuldar Leis: Meil on väga vahva seltskond, kus Lotte autorid ja investorid täiendavad teineteist, aga ei trügi üksteise mängumaale.

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: PP

Põlva mees, toiduäri legendiks nimetatud Kuldar Leis on ennast pööranud Lotte usku ja toetab investorina Lottemaa teemapargi rajamist. Premia Foods ASi nõukogu esimees ja Eesti toiduliidu volikogu esimees Leis tunneb heameelt koostöö üle Pärnumaaga.

Leisi sõnade kohaselt eeldab väikses riigis sellise ulatusega teemapargi rajamine paljude osapoolte koostööd. Projektimeeskond on avaliku sektori poolelt olnud pidevas koostöös riigiga peamiselt EASi kaudu, maaomanikust Kaitseliidu ja kogu Pärnumaaga.

Erainvestorite panus on sama määrava tähtsusega nagu autorite, EASi ja Lottemaad hingega arendava ülejäänud meeskonna panus, mainis OÜ Lottemaa Teemapark turundusjuht Jorgen Sumin.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles