Juhtkiri: Kallis Lotte

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Pärnu külje all Tahkuranna vallas Reiu külas valmiva Lottemaa teemapargi avamiseni jääb veidi alla kahe kuu ja läinud nädalavahetusel said esimesed ja kiiremad huvilised juba lunastada piletid, et Pärnumaa ja Eesti uut tõmbenumbrit võimalikult kiiresti vaatama pääseda. Kui pileteid müüakse, siis on piletil hind ja Lottemaa piletihinnad tekitasid väga palju negatiivset vastukaja nii traditsioonilises kui sotsiaalmeedias.

Paljudki pered arvestasid kokku, et kui vanemad peavad maksma pileti eest mõlemad 18 eurot ja lapse eest 15 eurot, tuleb kokku päris korralik summa, arvestamata kulutusi transpordile, söögile-joogile. Kui peres on lapsi rohkem kui kolm, läheb lapsepilet küll kolme euro võrra odavamaks, kuid kogukulu jääb üldise elukalliduse ja sissetulekute väiksuse taustal ikkagi päris suureks.

Lastega peredel, kes piletite hinda liiga kõrgeks peavad, on omast kohast kahtlemata õigus, tahaksid ju kõik päris Leiutajateküla näha ja päris Lotte ning teistega kaunis ja muinasjutulises looduses müdistada. Paraku ei ole elu muinasjutt ega hakka seda lähemas tulevikuski olema.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles