Lottemaa rajajate tempo kiireneb

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Leiutajateküla elanikud Albert, Lotte, Bruno ja Lehetäi pidasid uudistajatega hoogsalt sammu.
Leiutajateküla elanikud Albert, Lotte, Bruno ja Lehetäi pidasid uudistajatega hoogsalt sammu. Foto: Urmas Luik

Pärnu lahe kaldal Reiu külas pole enam märkigi kunagisest sõjaväelinnakust, selle jäänuki asemel rõõmustavad mändide rüpes silma värvikirevad majad, mis on ehitatud koeratüdruk Lottele ja tema sõpradele.

Kogu pere teemapargi avamiseni on vähem kui paar kuud, sestap tõuseb selle rajajate tempo enne finišit iga päevaga kuni 25. juulini. Päev hiljem avab Põhja-Euroopa uusim, 12,5 hektaril asuv üle saja atraktsiooniga ning seitse miljonit eurot maksev teemapark külastajatele värava. Suvehooajal hakkab Lotte kodukohas tööle 90 inimest ja väikesed ning suured trehvavad seal Heiki Ernitsa ja Janno Põldma joonisfilmist tuttavaid tegelasi.

Ettevõtmise toimimise toetajad kirjutasid lehekuu viimasel päeval alla koostöölepingule, nende hulgas suurtoetajatena Riia piimatööstuse Karums juhatuse esimees Neeme Jõgi ja OÜ Elektrum Eesti juhatuse esimees Raivo Videvik.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles