Häädemeestel uuenes aleviku visiitkaart

Silvia Paluoja
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Häädemeeste aleviku bussiootekoda on uuendusremondi järel tundmatuseni muutunud ja ütleb saabujale juba kaugelt meeleoluka tere.
Häädemeeste aleviku bussiootekoda on uuendusremondi järel tundmatuseni muutunud ja ütleb saabujale juba kaugelt meeleoluka tere. Foto: Ants Liigus

Häädemeeste südames on tundmatuseni muutunud aleviku visiitkaart, bussiootekoda, mille paraadpoolt ehib rahvariideseeliku triibustik ja purjeka kujutis.

Purjelaev viitab Liivi lahele, merele ja piirkonna ajaloole, milles tähtsal kohal on olnud purjelaevade ehitamine. Sellepärast on valla vapikilbi keskne kujutis kaljas, kahemastiline kahvelpurjekas.

Eelmise riigikorra ajal kapitaalselt tellistest laotud seintega ja mahuka katusealusega ootekoda on saanud uue heleda värvikuue, kõneka sirmi ja säästliku LED-valgustuse. Hoone ees on varem laotud kiviparkett ja suvelilledega täidetud kastid.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles