Juhtkiri: Ootused kipuvad taevasse

Arvamustoimetus
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Pärnu Postimees.
Pärnu Postimees. Foto: PP

Kümmekond päeva enne Lottemaa Leiutajateküla avamist on tulevaste külastajate ootused kippumas taevasse. Leiutajatekülast on ju küll räägitud, aga seda mitte väga palju näidatud.

Ehitajatel pole enam ööl ja päeval suurt vahet, nädalalõppudest rääkimata. Pärnu Postimeeski loodab koos tulevaste külastajatega, et miski ei suuda enam väärata Leiutajateküla plaanipärast avamist. Kuna teemapark jääb avatuks augusti lõpuni, saab külaskäiku aegsasti planeerida ja vältida ülerahvastatust.

Pärnus ja Pärnumaal on suvel küllalt üritusi, mis on omased ainult meie kandile. Siin korraldatakse traditsioonilisi iga-aastasi ettevõtmisi – muusika- ja filmifestivale, meistriklasse jms, mis on kujunenud Pärnumaa omalaadseks kaubamärgiks. Siiski on paljud inimestest, kellega Pärnu Postimees on sel teemal mõtteid vahetanud, arvamusel, et vajame midagi, mis aitaks tõsta meie tuntust ja soodustaks Pärnumaa turundamist laiemalt näiteks Läänemere regioonis. Kas selliseks võiks saada Leiutajateküla?

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles