Mujale appi suunatud politseinikke asendavad teised

Tõnu Kann
, reporter
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Foto: Politsei- ja piirivalveamet

Suvised suurüritused nõuavad politseilt jõulisemat kohalolekut, mistõttu tulevad rahvarohketel kogunemistel appi naabermaakondade korrakaitsjaid.

Pärnu politseijaoskonna juht Tõnu Kivis (pildil) kinnitas, et vajadusel saadab politsei massiürituste piirkonda tavalisest rohkem patrulle, mõnikord tõesti naabermaakondadestki. See siiski ei tähendavat Kivise kinnitust mööda, et kui näiteks eeloleval nädalavahetusel saadetakse Saaremaale Mändjala rannapeole korda pidama Pärnu politseinikke, oleks suvepealinnas eeloleval laupäeval ja pühapäeval tööl tavalisest vähem patrullivaid korravalvureid.

“Politsei planeerib oma tegevusi vastavalt eelnevale hinnangule ja suunab massiürituse piirkonda tavapärasest enam patrulle,” sõnas Pärnu politseijaoskonna juht. “Naabermaakondadele saavad abi pakkuda need politseinikud, kes ei ole oma maakonnas hõivatud. Tavapäraselt on toeks abipolitseinikudki.”

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles