Port Artur loosib koolikampaania raames tahvelarvuteid

Raido Keskküla
, veebitoimetaja
Copy
Juhime tähelepanu, et artikkel on rohkem kui viis aastat vana ning kuulub meie arhiivi. Ajakirjandusväljaanne ei uuenda arhiivide sisu, seega võib olla vajalik tutvuda ka uuemate allikatega.
Lotte ja Port Arturi turundusjuht Ave Reinson annavad õnnelikule võitjale Kristiina Schelerile üle uhke tahvelarvuti.
Lotte ja Port Arturi turundusjuht Ave Reinson annavad õnnelikule võitjale Kristiina Schelerile üle uhke tahvelarvuti. Foto: Erakogu

Port Arturi koolikampaania raames välja loositud esimene tahvelarvuti anti täna üle õnnelikule Kristiina Schelerile.

„Port Artur loosib igal esmaspäeval kuni 8. septembrini kõigi keskuses oste teinud klientide vahel välja uhke tahvelarvuti iPad mini ja veel hulganisti mõnusat meelelahutust,“ rääkis Port Arturi turundusjuht Ave Reinson.

Esimesel loosimisel sai peavõidu, uhke tahvelarvuti loosi tahtel Kristiina Scheler. Täna auhinda vastu võttes ei suutnud Kristiina ikka veel uskuda, et ta üldse võitis, ja veel nii väärtusliku auhinna. „Mul ei ole kunagi tahvelarvutit olnud, isegi arvutit ei ole praegu, nii et seda võitu oli mulle väga vaja.“ Fortuuna soosingut ei suuda Kristiina ära tänada. „Olen nii õnnelik, et ma elus esimest korda võitsin. See on uskumatu, mul on väga vedanud,“ lisas värske võitja.

Teise tahvelarvuti iPad mini võitis Virve Kängsepp.

Samuti jagati õnnelike võitjate vahel välja hulganisti Tähistaeva festivali ja Lottemaa pääsmeid.

Kokku loositakse välja kuus iPadi, 42 Tähistaeva festivali piletit ja 12 Lottemaa perepiletit.

Kommentaarid
Copy

Märksõnad

Tagasi üles